НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні мешканці, питання водозабезпечення громади є напрочуд актуальним.

Дата: 29.03.2024 11:04
Кількість переглядів: 42

Фото без опису

Шановні мешканці, питання водозабезпечення громади є напрочуд актуальним.

Через постійні бойові дії на території нашої області виникають проблеми з безперебійним забезпеченням водопостачання населенню.

В 2014 році вибурили першу свердловину, але з часом знизився дебіт скважини #1, що зумовило терміновий пошук додаткового джерела водопостачання. Після повномасштабного вторгнення була вибурена друга свердловина, але вона не мала дозвільної документації та ніяк не була готова до запуску.

Тому, начальником Новодонецької селищної військової адміністрації, Юрієм Люлькою, було прийнято рішення виконати роботу по документальному оформленню свердловини та впорядкуванню прилеглої території. Усі ми розуміємо, що свердловина - це введення в дію додаткового обладнання, лічильників електроенергії, насосів, фільтрів, що є досить матеріально затратним та тривалим процесом, але керівництво громади працює над тим, щоб якомога швидше люди були з водою. 18 березня 2024 року начальником Новодонецької селищної військової адміністрації було видано розпорядження в найкоротші строки закінчити роботи по облаштуванню свердловини та введенню її в експлуатацію.

Завдяки згуртованості та оперативній роботі комунальних служб, а саме КП " Благоустрій", ПП "Громбуд", ФОП Герасименко роботи вже на фінішній прямій.

( Хронологію подій ми можемо спостерігати на фото).

Найближчим часом очікуємо підключення свердловини до існуючої системи водопостачання і введення її в експлуатацію, про що повідомимо додатково.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь