НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На розширеному засіданні Координаційної ради з питань сімейної політики обговорили пріоритети в роботі з важливими проєктами.

Дата: 06.04.2024 15:32
Кількість переглядів: 22

Фото без опису

3 квітня під головуванням заступника голови Донецької облдержадміністрації Олександра Шевченка відбулось розширене засідання регіональної координаційної ради з питань сімейної політики, гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству і протидії торгівлі людьми.

Участь в обговоренні взяли представники облдержадміністрації, нацполіції, міжнародних та громадських організацій, місцевих органів влади.

В ході засідання виявили потребу в розробці на місцевому рівні чітких алгоритмів перенаправлення та дій кожного з суб’єктів запобігання та протидії домашньому насильству та/або насильства за ознакою статі і доведення відповідної інформації до всіх фахівців, а також необхідності активізації роботи відповідних місцевих координаційних рад.

Одним із нагальних питань залишається – наявність фахівців, які можуть проводити корекційні програми для кривдників та проходження фахівцями навчання з отриманням сертифікатів державного зразка.

Також обговорили надані Коаліцією 1325 Донеччина рекомендації щодо внесення змін до плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека».

Присутні обмінювались досвідом, напрацюваннями, а також ідеями щодо заходів, які допоможуть забезпечити реалізацію пріоритетних напрямків державної сімейної політики в регіоні.

Представники громадських та міжнародних організацій зокрема Фонду ООН, ГО «Інтерньюз-Україна», БФ «Словʼянське серце», ГО «Мартін-клуб», ГО «Альянс за громадські права» поділилися з учасниками заходу проєктами, які впроваджуються та реалізуються в Донецькій області та можливостями співпраці.

За інформацією Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації.

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь