НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розповсюдження карток перенаправлення для запобігання насильству.

Дата: 10.04.2024 11:56
Кількість переглядів: 43

Фото без описуФото без опису

Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Новодонецької селищної ради Василь Воронцов та спеціаліст відділу, який опікується питаннями запобігання та протидії домашнього насильства, ГЗН, СНПК та ПТЛ, протягом тижня розповсюдили картки перенаправлення, які були розроблені відділом. В картках зазначені контакти допомоги у випадку домашнього та/або гендерно зумовленого насильства, сексуального насильства пов’язаного з конфліктом та допомоги постраждалим від торгівлі людьми.

Інформаційні картки перенаправлення отримали представники лікарні та поліції, відділи Новодонецької селищної ради, дільничний офіцер громади, старости старостинських округів та радниця (координатор) з питань забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі.

Також було проведено робочу нараду з керівництвом закладу охорони здоров'я, щодо використання механізмів взаємодії та перенаправлення між суб'єтами, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та або насильство за ознаками статі.

Загальна проінформованість населення дозволяє запобігти випадки насилля та надати своєчасну інформаційну допомогу постраждалим.

Якщо ви постраждали або стали свідком домашнього насильства та торгівлі людьми Ви можете звернутися до відповідальної особи по Новоднецькій селищній громаді яка піклується питаннями домашнього насильства, ГЗН, протидії торгівлі людьми та СНП за номером телефону 0978968600.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь