НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено засідання Координаційної ради з питань сімейної політики, гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми при Новодонецькій селищній раді .

Дата: 24.04.2024 13:02
Кількість переглядів: 34

Фото без опису

23 квітня 2024 року було проведено засідання Координаційної ради з питань сімейної політики, гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми при Новодонецькій селищній раді під головуванням заступника начальника Новодонецької селищної військової адміністрації Миколи Дзюби. На засідання ради було запрошено представницю КНП «Добропільський центр первинної медико-санітарної допомоги» Аліну Василівну Пшеничну.

Відповідальні спеціалісти Новодонецької селищної ради, які працюють з протидією домашнього насильства, ГЗН та СНПК, звітували про результати роботи у зазначеному напрямі протягом І кварталу 2024 року.

Членкиня Координаційної ради, членкиня місцевої Молодіжної ради, психолог ГО «Відповідальні громадяни» Ганна Гопта-Розгребельська звітувала про результати соціального анонімного онлайн-опитування з приводу домашнього насильства, яке було розроблено в рамках роботи Молодіжної ради для мешканців Новодонецької громади. Ганна Геннадіївна повідомила, що сім’ї з дітьми, які постраждали від домашнього насильства, можуть звернутися до громадської організації за психологічною допомогою.

Також на засіданні ради було розглянуто питання роботи з протидії торгівлі людьми, забезпечення рівних прав та можливостей жінок та чоловіків та реалізації Національного плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» на період до 2025 року.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь