НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЧОРНОБИЛЬ… НАВІК У ПАМ’ЯТІ НАРОДУ.

Дата: 26.04.2024 13:37
Кількість переглядів: 22

Фото без опису

26 квітня - день, коли у недалекому 1986 році Україна пережила смертоносну аварію на Чорнобильській АЕС. Відтоді цей весняний день для нашої громади як і для всього світу став втіленням скорботи за жертвами трагедії. Слово Чорнобиль стало знаком біди для мільйонів громадян, символом значних матеріальних і духовних втрат суспільства. Наша громада пам'ятає про темні сторінки історії, ми ніколи не повинні забувати героїзму наших пожежників, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків, представників усіх професій, котрі брали учась у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Їхній подвиг назавжди записаний у літопис людської мужності й навічно залишиться в пам'яті українського народу.

Всі присутні вшанували хвилиною мовчання тих, хто відійшов у вічність та словами вдячності відзначили подвиг присутніх учасників ліквідації страшної аварії.

Чорнобиль – це історія, яка має початок, але не має кінця, тож вкрай важливо зберегти правду про те, що відбувалося у ті тривожні і страшні дні. Наша громада пам’ятає тих людей, які ціною власного життя намагалися врятувати майбутнє прийдешніх поколінь.

Дякуємо Вам за ваш подвиг!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь