НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась зустріч начальника управління сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації Лілії Іванівни Золкіної з представниками Молодіжної ради Новодонецької селищної територіальної громади.

Дата: 24.05.2024 16:21
Кількість переглядів: 110

 

Фото без опису

У сучасному світі розвиток молодіжного сектору та національно-патріотичне виховання є важливими завданнями для будь-якої країни. Україна, як незалежна держава, прагне активно вирішувати ці питання, забезпечуючи молодим людям можливості для самореалізації, розвитку та патріотичного виховання. Одним з прикладів успішних ініціатив у сфері молодіжної політики є зустріч начальника управління сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації Лілії Іванівни Золкіної з представниками Молодіжної ради Новодонецької селищної територіальної громади.

На зустрічі, яка відбулася в рамках сприяння розвитку молодіжної співпраці та національно-патріотичного виховання Лілія Іванівна підкреслила важливість активної участі молодих людей у громадському житті та розвитку своєї громади, активно залучатися до навчання та спілкування з іншими молодіжними радами, приймати участь у тренінгах, семінарах та конференціях що допоможе розширити кругозір, отримати нові знання та навички, а також знайти нові партнерства та співробітництво. 

 Вона наголосила на необхідності залучення молоді до громадських проєктів, які сприяють розвитку громади, підвищенню якості життя та зміцненню української національної громадянської ідентичності, а також поділилася своїм досвідом спілкування з іншими Молодіжними радами громад, що стало стимулом для учасників зустрічі розпочати важливий діалог.

Цей захід підкреслив важливість ролі Новодонецької молодіжної ради як помічника місцевій владі у розвитку молодіжної політики та національно-патріотичного виховання.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь