НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась зустріч начальника управління сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації Лілії Іванівни Золкіної з представниками Молодіжної ради Новодонецької селищної територіальної громади.

Дата: 24.05.2024 16:21
Кількість переглядів: 66

 

Фото без опису

У сучасному світі розвиток молодіжного сектору та національно-патріотичне виховання є важливими завданнями для будь-якої країни. Україна, як незалежна держава, прагне активно вирішувати ці питання, забезпечуючи молодим людям можливості для самореалізації, розвитку та патріотичного виховання. Одним з прикладів успішних ініціатив у сфері молодіжної політики є зустріч начальника управління сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації Лілії Іванівни Золкіної з представниками Молодіжної ради Новодонецької селищної територіальної громади.

На зустрічі, яка відбулася в рамках сприяння розвитку молодіжної співпраці та національно-патріотичного виховання Лілія Іванівна підкреслила важливість активної участі молодих людей у громадському житті та розвитку своєї громади, активно залучатися до навчання та спілкування з іншими молодіжними радами, приймати участь у тренінгах, семінарах та конференціях що допоможе розширити кругозір, отримати нові знання та навички, а також знайти нові партнерства та співробітництво. 

 Вона наголосила на необхідності залучення молоді до громадських проєктів, які сприяють розвитку громади, підвищенню якості життя та зміцненню української національної громадянської ідентичності, а також поділилася своїм досвідом спілкування з іншими Молодіжними радами громад, що стало стимулом для учасників зустрічі розпочати важливий діалог.

Цей захід підкреслив важливість ролі Новодонецької молодіжної ради як помічника місцевій владі у розвитку молодіжної політики та національно-патріотичного виховання.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь