НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформаційні сесії щодо протидії домашнього насильства, гендерно зумовленого насильства та протидії торгівлі людьми.

Дата: 30.05.2024 20:51
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

На території Новодонецької селищної територіальної громади в травні місяці відбулися інформаційні сесії щодо протидії домашнього насильства, гендерно зумовленого насильства та протидії торгівлі людьми. 
Провідний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Новодонецької селищної ради Тетяна СКРИПНИК разом з представницею ГО «Альянс за громадянські права», головою ГО «Відродження 2019» Мариною ШКАРУПИЛОЮ зустрілися з мешканцями селища Новодонецьке, села Степанівка та Іверське. 
Під час зустрічей були надані контакти допомоги у випадку домашнього насильства та насильства за ознакою статі, ГЗН та СНПК. Також мешканцям громади були надані поради як уникнути небезпеки під час евакуації та пошуку  місця для тимчасового притулку, під час пошуку роботи як в Україні так і за кордоном. Мешканці громади дізналися до якого відділу та до яких специалистів в громаді  можна звертатися по допомогу, якщо опиняєшся  у складній ситуації.

Бережіть  себе!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь