НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Молодіжні ради Донеччини: навчання та натхнення.

Дата: 31.05.2024 14:59
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

30 травня 2024 року у межах Тижня відкритого Уряду новостворені молодіжні ради Донецької області взяли участь в онлайн-заході «Діяльність молодіжних консультативно-дорадчих органів. Сенс. Функції. Ролі».

Спікерами заходу були представники Української асоціації молодіжних рад та Донецького обласного дитячо-молодіжного центру.

Під час заходу молодіжні активісти ознайомилися з основними аспектами роботи молодіжних рад - їхні функції, вплив на громаду, роль у житті країни, дізналися про досвід та найкращі практики функціонування молодіжних консультативно-дорадчих органів, отримали знання, які допоможуть їм втілювати свої ідеї та ініціативи.

Захід став важливим кроком на шляху до формування активної та відповідальної молоді. Молодіжні ради є потужним інструментом для розвитку та змін, і молоді лідери Донецької області готові використовувати цей інструмент для розвитку своїх громад.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь