НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Співпраця з благодійною організацію "Благодійний фонд «Стабілізейшн Суппорт Сервісез».

Дата: 03.06.2024 21:59
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

Благодійною організацією «Благодійний фонд «Стабілізейшн Суппорт Сервісез» в якості благодійної допомоги комунальній установі «Центр надання соціальних послуг» Новодонецької селищної ради були передані 4 велосипеди триколісних. На сьогоднішній день в установі працює 11 соціальних робітників, які надають соціальну послугу догляду вдома особам похилого віку та особам з інвалідністю в Новодонецькій селищній територіальній громаді. Більшість осіб проживають на великих відстанях один від одного, до яких найзручніше діставатися саме велосипедами. Тому такий мобільний вид транспорту, як велосипед, дає можливість соціальним робітникам ефективніше використовувати робочий час, суттєво полегшує роботу, своєчасно доставляти своїм підопічним продукти харчування, господарські товари, ліки та інше.

Принагідно звертаємося до соціальних робітників з подякою за розуміння та турботу про людей, за їхню доброту, чуйність та співпереживання, з яким вони виконують свою роботу, турбуючись про літніх людей, особливо в такий нелегкий для всіх час!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь