НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

4 червня, ми вшановуємо пам'ять дітей, які загинули внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України.

Дата: 04.06.2024 13:45
Кількість переглядів: 51

Фото без опису

 

Сьогодні, 4 червня, ми вшановуємо пам'ять дітей, які загинули внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України. Це день, коли ми згадуємо невинних жертв війни, чиї життя були трагічно обірвані через жорстокість і насильство. Діти – найвразливіша частина нашого суспільства, і їхні втрати є найболючішими для всіх нас.

Станом на 3 червня 2024 року, за даними Офісу Генерального прокурора, внаслідок збройної російської агресії в Україні загинуло 550 дітей, 1366 – отримали поранення, 2015 – вважаються зниклими безвісті. Найбільша кількість постраждалих дітей зафіксована у Донецькій області. Точну кількість постраждалих дітей встановити неможливо через активні бойові дії та тимчасову окупацію частини території України.

Кожне дитяче життя – це нездійснені мрії. Війна позбавила їх права на безтурботне дитинство, на майбутнє, на саме життя. Ці діти могли б стати вченими, лікарями, вчителями, митцями – будь-ким, про що вони мріяли. Але їхні мрії були зруйновані.

Ми висловлюємо співчуття родинам, які втратили своїх дітей. Немає нічого страшнішого за втрату дитини.

Нехай цей день стане нагадуванням про цінність миру та життя, і нехай пам'ять про загиблих дітей завжди живе у наших серцях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь