НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Всеукраїнська економічна платформа «Зроблено в Україні» акумулювала в собі пріоритетні напрями розвитку вітчизняного бізнесу.

Дата: 10.06.2024 09:54
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

Приєднатися до спільноти Зроблено в Україні може кожен український виробник. Для позначки товарів, які виготовлені в нашій країні, створене універсальне лого.

Використавши на своїй продукції зображення торговельної марки «Зроблено в Україні», ви допоможете українцям виділити товари, вироблені вашим підприємством, серед подібних товарів в обігу, популяризувати та стимулювати внутрішній попит на них. А це неабияка інвестиція у розвиток економіки та шлях до Перемоги.

Завантажити логотип, наліпки для маркування, брендбук з їх використання можна на сайті «Зроблено в Україні» за посиланням: https://madeinukraine.gov.ua/ .

Нагадаємо, що Всеукраїнську економічну платформу «Зроблено в Україні» створено за ініціативи Президента України.

Мета платформи – підтримка української економіки та безпосередньо вітчизняних виробників, заохочення населення України до придбання української продукції, а також стимулювання бізнесу до відкриття та розвитку власного підприємництва.

Call-центр Донецького обласного центру зайнятості: 0-800-33-61-67.

#DOCZ #ДОЦЗ #роботамоязброя #економіка_другий_фронт #працюйпідтримуйЗСУ #роботазброяперемога #Робота_для_ВПО #ЗробленовУкраїні #ПідтримкаВітчизняногоВиробника #СтимулДляЕкономіки


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь