НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розпочато третю оздоровчу зміну в «КП «ОДМСОК «Перлина Донеччини» на Закарпатті.

Дата: 09.07.2024 14:08
Кількість переглядів: 124

Фото без опису

Оздоровча кампанія дітей, яку розпочато за ініціативи облдержадміністрації, триває. Головна мета – відновлення фізичного та ментального здоров’я дітей, чиє дитинство триває в умовах війни.

8 липня 2024 року розпочато третю оздоровчу зміну в КП «ОДМСОК «Перлина Донеччини», діяльність якого організовано в Українських Карпатах – незабутньому місці для відпочинку.

Загалом упродовж зміни дитячий заклад прийме близько 650 дітей пільгових категорій, які потребують особливої уваги та підтримки.

КП «ОДМСОК «Перлина Донеччини» під час третьої оздоровчої зміни послуги оздоровлення та відпочинку дітей Донеччини буде надавати на базі двох санаторно-курортних закладів, а саме ДП КС «Карпати» ПрАТ «Укрпрофоздоровниця», с. Карпати та ДП КС «Сонячне Закарпаття» ПрАТ «Укрпрофоздоровниця», с. Поляна.

На дітей чекають веселі активності, пізнавальні екскурсії та різнобічна програма оздоровлення, відпочинку та відновлення, значна увага в якій приділятиметься збереженню та відновленню фізичного та психологічного здоров’я.

Крім цього, протягом зміни діти будуть забезпечені змістовним дозвіллям, матимуть можливість не тільки зміцнити здоров’я, але й активно провести свій час, беручи участь у різних спортивних змаганнях, розважально-освітніх програмах, конкурсах, квестах, майстер-класах, творчих майстернях.

Слід зазначити, що адміністрацією дитячого закладу «Перлина Донеччини» організовано трансфер до закладу із залізничних станцій Карпати та Свалява.

З питання оздоровлення та відпочинку дітей батькам (особам, які їх замінюють) рекомендуємо звертатись до органів з питань соціального захисту населення територіальних громад за місцем проживання (перебування).

Бажаємо дітям захопливого та цікавого відпочинку!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь