НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбувся брифінг Офісу Президента України з питань забезпечення потреб енергосектору та підготовки до осінньо-зимового періоду 2024-2025 рр.

Дата: 18.07.2024 17:24
Кількість переглядів: 34

Фото без опису

Участь в брифінгу, у форматі відеоконференції Zoom, взяли голова Краматорської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков та начальники військових адміністрацій Краматорського району.

На брифінгу порушувались питання ефективної підготовки енергосистем до зимового періоду, що є критично важливим для забезпечення стабільного функціонування енергетичного сектора в умовах війни. Обговорювалось розв'язання проблем, пов'язаних із браком потужностей та ресурсів, пошкодженням критичної інфраструктури внаслідок ворожих обстрілів. Усе це вимагає комплексного підходу та активних дій, а саме – впровадження сучасних технологій, модернізація інфраструктури, створення запасних ресурсів та розвитку альтернативних джерел енергії.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь