НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання Координаційної ради з питань сімейної політики, гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми при Новодонецькій селищній раді

Дата: 19.07.2024 14:46
Кількість переглядів: 44

Фото без опису

 

Основні питання, що розглядалися на зустрічі, стосувалися аналізу ситуації з домашнім, гендерно зумовленим насильством та СНПК у громаді, а також визначення пріоритетних напрямків роботи відповідальних осіб у сфері попередження цих явищ.

У ході засідання учасники обговорили основні напрямки роботи відповідальних осіб щодо попередження домашнього насильства та насильства за ознакою статі. Серед них - проведення інформаційних кампаній для підвищення обізнаності громадян, навчання відповідальних спеціалістів та фахівців соціальної сфери ефективним методикам виявлення та реагування на випадки насильства.

Крім того, члени Координаційної ради приділили увагу питанням протидії торгівлі людьми. Було наголошено на необхідності активізації взаємодії між різними структурами для своєчасного виявлення потенційних жертв та надання їм комплексної допомоги. Учасники також обговорили можливості проведення інформаційно-просвітницьких заходів, спрямованих на попередження випадків торгівлі людьми.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь