НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чергове засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Новодонецькій селищній військовій адміністрації.

Дата: 24.07.2024 08:57
Кількість переглядів: 50

 

Фото без опису

23 липня 2024 відбулось чергове засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Новодонецькій селищній військовій адміністрації під головуванням заступника начальника Новодонецької селищної військової адміністрації Миколи  ДЗЮБИ.

На засіданні були розглянуті питання про протидію домашньому насильству, насильству за ознаками статі та протидію торгівлі людьми за                           І півріччя 2024 року, про надання одноразової матеріальної допомоги за рахунок коштів місцевого бюджету окремим категоріям населення громади, які опинилися в складних життєвих обставинах за 6 місяців 2024 року, а також актуальні проблемні питання мешканців громади. Членами Координаційного центру були обговорені зазначені питання та прийняті відповідні рішення.

Нагадаємо, що Координаційний центр підтримки цивільного населення створений з метою забезпечення ефективної взаємодії між органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, правоохоронними та іншими державними органами, громадськими об'єднаннями, організаціями та установами, що залучають до своєї діяльності волонтерів, волонтерами представництва в Україні міжнародних гуманітарних організацій підприємствами установами та організаціями незалежно від форми власності під час вирішення проблемних питань постраждалого населення.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь