НОВОДОНЕЦЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Донецька область, Краматорський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Акція вдячності «Тепло наших сердець у кожному подарунку».

Дата: 01.10.2024 18:12
Кількість переглядів: 17

Фото без опису

Діти та молодь Новодонецької СТГ вшановують Захисників та Захисниць України!

До Дня Захисників та Захисниць України учні закладів освіти Новодонецької селищної ради разом із представниками Молодіжної ради Новодонецької СТГ організували акцію, яка символізує вдячність та підтримку нашим військовим.

Завдяки зусиллям учнів, вчителів та молодіжних активістів були зібрані подарунки, що включали не лише солодощі, а й листівки та обереги, малюнки та теплі слова підтримки, які обов'язково зігріють серця наших захисників.

Представники відділу освіти, культури, молоді та спорту Новодонецької селищної ради разом із членами Молодіжної ради відвідали військові підрозділи, щоб особисто передати подарунки. Ця акція стала яскравим прикладом єдності та підтримки з боку громади.

Такі заходи, як ця акція, не лише підкреслюють важливість військової служби, але й зміцнюють зв’язок між молоддю та захисниками. Вони показують, що навіть у складні часи ми пам'ятаємо про тих, хто боронить нашу країну.

День Захисників та Захисниць України — це не лише свято, а й можливість висловити вдячність за мужність та самопожертву наших героїв. Діти Новодонецької СТГ та представники Молодіжної ради вкотре довели, що підтримка військових — це спільна справа кожного з нас. Такі ініціативи не лише надихають, але й спонукають до дій, які зміцнюють нашу країну в ці нелегкі часи..

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь